13 april 2018

Business coaching voor ondernemers met personeel 

Je bent al een tijdje bezig als ondernemer en na een periode lang dezelfde koers varen ben je wellicht je doel uit het oog verloren. Wat was ook alweer die grote droom waar je mee begon? Wat was je visie? En wat zijn nu je doelstellingen? Wanneer je voelt dat het tijd is om weer daarmee aan de slag te gaan, dan is het tijd voor business coaching voor ondernemers met personeel. 

Ben jij er klaar voor om jouw bedrijf naar the next level te tillen? Vind je dat jouw onderneming ‘wel prima’ loopt? Dat is niet genoeg! Het is tijd voor de volgende stap: samen met een business coach voor ondernemers met personeel aan de slag om het optimale uit jouw bedrijf te halen. 

Business coaching voor ondernemers met personeel – hoe kun je groeien? 

Wat kan een business coach betekenen voor ondernemers met personeel? Laten we het omdraaien: waar zitten de pijnpunten in jouw organisatie? Bijvoorbeeld: 

 • Je hebt een groot verloop in personeel. 
 • Je hebt het gevoel dat je niet op vakantie kunt, omdat de boel dan instort. 
 • Je komt niet toe aan langetermijnplanning omdat je tijd wordt opgeslokt door dagelijkse zaken. 
 • Je wilt je product of imago verbeteren. 
 • Je wilt je omzet verhogen, zonder jezelf uit de naad te werken. 
 • Je wilt je doelen eindelijk eens waarmaken. 
 • Je weet dat je bepaalde vaardigheden nodig hebt om de volgende stap te maken, maar hoe leer je die? 
 • Je hebt het gevoel dat je vast zit. 
 • Je hebt het gevoel dat je alles zelf doet en moeilijk kunt delegeren. 
 • Je bent wel druk bezig, maar hebt niet het gevoel dat je iets creëert. 

Al deze zaken en meer kan jij oplossen met de ondersteuning van een business coach. Verbeter je zelf als ondernemer, als leidinggevende en als mens met behulp van de ondersteuning die coaching biedt. Lees over het GROW traject, coaching voor succesvolle ondernemers die nóg succesvoller willen worden.

Wat voegt een business coach toe? 

Misschien heb je al een adviseur. Wellicht heb je in het verleden met consultants gewerkt. Of misschien heb je een directe lijn met je best vriend, buurman of collega-CEO bij wie je te raden gaat met een vraag. 

Met een business coach werken is echter geheel anders dan dat. Ten eerste is een business coach een professional. Business coach Steffy heeft ruimschoots ervaring met het opstarten, managen en laten groeien van bedrijven: nog voor haar dertigste bouwde ze haar bedrijf met 5 werknemers uit tot een miljoenenbedrijf met 50 werknemers. Wie kan jou beter coachen dan een ervaringsdeskundige? 

Daarnaast geeft een business coach niet alleen praktisch advies. Nee; jij en je coach gaan een intensief traject in waarin niet alleen de praktische stappen voor het oplossen van jouw hulpvraag aan bod komen, maar ook onder andere: 

 • Hoe zit het met jouw persoonlijk leiderschap? 
 • Welke angsten en beperkende overtuigingen houden je tegen om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen? 
 • Wat is je plek in het systeem (jouw onderneming)? 
 • Wat zijn jouw persoonlijke waarden? Zijn deze terug te vinden in je bedrijf? 
 • Hoe kun jij out of the box, groots en zinvol ondernemen? 

Niet alleen jouw bedrijf, maar ook jij wordt onder loep genomen. Want je onderneming functioneert zo goed als haar CEO. Daarom is persoonlijke groei zo belangrijk voor de groei van je bedrijf.

Maar hoe weet een business coach wat er nodig is in mijn unieke bedrijf? 

Natuurlijk, jouw bedrijf is onvergelijkbaar, met haar eigen werkwijze en unieke werknemers. En dat is maar goed ook, jij onderscheidt je van de concurrentie! Maar dat betekent ook dat er geen mal is die zomaar om jouw onderneming past. 

Business coach Steffy komt geenszins aanzetten met een mal. In plaats daarvan gaat ze samen met jou op zoek naar de beste strategie voor jouw onderneming. Ze ziet jou namelijk als expert in je bedrijf en jezelf. Jij hebt de kennis in huis, dus waarom zouden jullie die niet gebruiken? Met haar coaching en tools, en jouw expertise en drive, behalen jullie binnen no time jouw ultieme doel.  

Dé business coaching voor ondernemers met personeel 

Ben jij op zoek naar de ultieme business coach voor ondernemers met personeel? Business coach Steffy is anders dan anderen. 

Waarom? Omdat Steffy als coach niet alleen vragen stelt, maar ook actief meedenkt. Ze komt met out of the box ideeën, grootse plannen en onverwachte oplossing voor zaken waarvan jij dacht dat er geen beweging meer in mogelijk was. Steffy is een toegewijde, energieke coach die jou gaat helpen om daar te komen waar je altijd al van droomde – en nog een stapje verder. 

Voor iedereen die wil groeien 

Nieuwsgierig geworden? Ook als je geen concrete hulpvraag hebt, is business coaching door Steffy voor jou geschikt. Plan nu nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek in over wat zij voor je kan betekenen.