16 maart 2018

Coaching voor ambitieuze startende ondernemers

Eigen bedrijf starten? Denk aan coaching!

Jij hebt een enorm gat in de markt gevonden. Je bent met je baan in loondienst gestopt om eindelijk met je eigen bedrijf te beginnen. Of je komt net uit de collegebanken en je wilt voor jezelf aan de slag. Wat je situatie ook is, wanneer je met een eigen bedrijf start, heb je veel baat bij coaching. Iemand met ervaring, die je bijstaat bij het verwezenlijken van je droom. Met het coachingspakket START weet je zeker dat je alle kennis, motivatie en tools krijgt om van jouw bedrijf een succes te maken.

Waarom coaching? 

Waarom zou je ervoor kiezen om coaching in te schakelen bij het starten van je eigen bedrijf? Goede vraag! Resoneren deze volgende uitspraken met jou? Dan kan coaching je veel brengen. 

 • Ik wil al jaren met mijn eigen bedrijf starten, maar de eerste stap zetten lukt me steeds niet. 
 • Ik wil mijn eigen bedrijf starten, maar ik weet niet hoe ik een ondernemersplan moet schrijven. 
 • Ik zit bij de start van mijn bedrijf vast in allerlei denkpatronen, hokjes en ‘maren’. Ik wil out of the box denken. 
 • Ik wil mijn eigen bedrijf starten, maar ik ben vooral sterk met de creatieve kant. 
 • Ík geloof in mijn idee, maar ik vraag me af hoe ik mijn klanten ervan overtuig dat ze hierop zitten te wachten. 
 • Ik wil mijn eigen bedrijf starten, maar ik heb geen idee van het financiële plaatje. 
 • Ik wil het idee voor mijn bedrijf concreet maken. 
 • Ik heb zoveel ideeën, ik weet niet waar ik moet beginnen! 
 • Ik heb ondersteuning nodig bij specifieke onderdelen in het starten van mijn bedrijf. 

Er is veel informatie beschikbaar in de vorm van websites, seminars, boeken en de tips van je buurman. Maar niks verslaat het werken met een business coach in een groep van gelijkgestemde, ambitieuze ondernemers. Het is sneller, leuker, en helemaal toegespitst op jouw idee en jouw uitdagingen. 

Coaching: in 100 dagen een vliegende start van je droombedrijf 

Ga je een coaching traject in met business coach Steffy, dan ben je verzekerd van de juiste coaching, advies en tools om het maximale uit jouw bedrijf en jouw idee te halen. Steffy wist voor haar 30ste een miljoenenomzet te genereren voor haar bedrijf met meer dan 50 werknemers door een combinatie van commitment, flexibiliteit, durf en een onverzadigbare nieuwsgierigheid naar hoe het nóg beter kan. En nu gaan jullie aan de slag om jóuw bedrijf dezelfde treatment te geven. 

100 dagen werk je aan de perfecte start van je bedrijf. Het begint met een brainstormsessie. Wat is je grootste droom? Hoe zou jouw bedrijf er in het beste geval uitzien in de toekomst? Dream big! Wat is er voor nodig om daar te komen? Welke stappen moet je concreet zetten? Waar zijn je uitdagingen, waar zie je nog beren op de weg? Deze worden door coaching vakkundig uit de weg geruimd, omdat je als het over je eigen project gaat nog vaak de neiging hebt in dezelfde cirkels te denken. Steffy brengt een frisse blik en een berg ervaring. 

In de 100 dagen die daarop volgen worden je doelen en acties wekelijks gemonitord. Je staat er dus niet alleen voor bij het uitvoeren van deze grootse plannen. Steffy is jouw steuntje in de rug, maar ook degene die je uit je comfortzone trekt als je de neiging hebt te klein te denken. Durf je het aan om voor de hoogst haalbare uitkomst te gaan? 

Geen mitsen en maren 

Dus wil jij: 

 • Je net begonnen (of nog te beginnen) bedrijf succesvol maken? 
 • De obstakels uit de weg ruimen die jou ervan weerhouden een succesvol eigen bedrijf te hebben? 
 • Hulp en coaching van iemand die weet wat ze doet en hoe ze jou moet motiveren? 
 • Je ambitie volgen en je niet meer laten weerhouden door mitsen en maren? 

Dan is coaching door Steffy iets voor jou! Hier vind je alle ins en outs van het START coachingstraject.

Lees ook: 15 redenen om met een business coach te werken