13 april 2018

Investeer in jezelf met business coaching 

Is het tijd om business coaching te overwegen?

Als CEO van je eigen bedrijf draag je een grote verantwoordelijkheid. Voor je mooie onderneming, voor je eventuele werknemers en klanten, voor je eigen inkomen. Soms ben je zo druk bezig met zorgen dat het goed gaat met al deze zaken, dat je vergeet om in jezelf te investeren. Terwijl jíj de belangrijkste spil bent in het geheel.  

Hoe je in jezelf investeert? Door middel van business coaching. Door te sparren met en je te laten adviseren door een business coach, breng je jezelf en daarmee je bedrijf tot grotere hoogtes. 

Waarom business coaching? 

Misschien denk je: maar ik ben al jarenlang ondernemer, ik heb toch geen coaching nodig?! Toch kan een frisse blik van buitenaf veel betekenen voor je bedrijf en je skills. Zeg eens eerlijk: hoe gaat het met jouw bedrijf?  

  • Gaat het fantastisch, of gaat het ‘wel prima’?  
  • Zijn er verbeterpunten waar je niet aan toe komt omdat je te veel bezig bent met de dagelijkse taken?  
  • Zou je eigenlijk een bepaalde kant op willen maar kies je daar telkens niet voor omdat je beren op de weg ziet? 
  • Weet je hoe jij je onderneming naar de grootst mogelijke hoogte kan tillen? 

Aan de slag gaan met business coaching is een investering in jezelf waar jij, je bedrijf, je werknemers, je klanten én je inkomen van zullen profiteren. 

Leer meer over het GROW coachingstraject.

Wat is business coaching precies? 

Wat is een life coach? Iemand die jou begeleidt en stimuleert om het beste uit je leven te halen. Wat is een sportcoach? Iemand die jou de tools aanreikt om je sportprestaties tot maximale hoogte te brengen. Waarschijnlijk begrijp je het al: een business coach is iemand die jou bijstaat om je onderneming zo succesvol mogelijk te maken. 

Net zoals een sportcoach je soms pusht om nog dat extra rondje te rennen en een life coach je aanspoort om oude patronen te doorbreken, kijkt ook een business coach naar wat jou tegenhoudt om voor het maximale resultaat te gaan. Een business coach luistert naar wat jij wilt bereiken, doet daar misschien nog een schepje bovenop en gaat dan samen met jou aan de slag om die doelen te behalen. 

Hoe dat werkt? Elke coach is daar anders in. Kies je voor business coaching bij Steffy, dan ga je samen werken aan jouw droom – een megasuccesvol bedrijf en een fijn leven. Lees hier meer over haar strategie en kies het coachingstraject dat het beste bij jou past. In de eerste sessie gaan jullie grondig brainstormen over welke doelen jij specifiek moet stellen om daar te komen. In de periode die volgt gaan jullie daar samen mee aan de slag. 

Een coach die anders is dan anderen 

Waarom zou je voor Steffy kiezen als coach?  

  • Een jonge, frisse coach met een out-of-the-box kijk op het vak. 
  • Steffy is ervaringsdeskundige: ze heeft haar eigen onderneming laten groeien naar een bedrijf met een miljoenenomzet en wil dat nu ook voor jou doen. 
  • Steffy heeft een ware ondernemersgeest. Ze bruist van de ideeën om jouw bedrijf te laten verbeteren, in tegenstelling tot reguliere coaches (die je vooral een spiegel zullen voorhouden). 
  • Ze helpt je jouw onderneming tot grotere hoogtes te tillen, zónder dat je daar harder of meer voor hoeft te gaan werken. 
  • Steffy ziet overal kansen en weet uitdagingen te tackelen als geen ander – daar heeft ze genoeg ervaring in. 
  • Ze pusht je om je comfortzone te verlaten en gaat een langdurig traject aan om te voorkomen dat je terugvalt in oude patronen. 

Lees meer over Steffy.

Wil jij investeren in jezelf en je bedrijf door middel van business coaching? 

Wil je weten of business coaching wat voor jou is en of Steffy iets kan beteken voor je bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dan kunnen jullie samen kijken naar het traject dat het meest geschikt is voor jouw situatie.