13 april 2018

Persoonlijke groei door business coach

We leven in een bijzondere tijd: nog nooit is persoonlijke groei zo belangrijk geweest als nu. Wil jij je bedrijf laten groeien en bloeien, en en passant aan jezelf werken? Ga dan aan de slag met een business coach.

Groei bereiken doe je door heel eerlijk naar jezelf te kijken. Dat is soms moeilijk in je eentje. Met een coach weet je zeker dat je er echt voor gaat én dat je daar de juiste professionele ondersteuning bij krijgt. Ga voor zakelijke en persoonlijke groei in één – ga voor een business coach. 

Aan jezelf werken met een business coach 

Besluit je om aan de slag te gaan met een business coach? Bereid je dan voor op grondig werken aan jezelf. Samen met je coach ga je namelijk kijken naar wat je tegenhoudt om die keuzes te maken voor het maximale potentieel van je bedrijf.  

  • Vind je het moeilijk om ‘nee’ te zeggen, waardoor je constant taken hebt die je ervan weerhouden je bezig te houden met wat er echt toe doet? 
  • Vind je het eng om je comfortzone te verlaten omdat je bang bent om te falen? 
  • Weet je niet precies waar je heen wilt of wat je doelen zijn? 
  • Zijn er bepaalde vaardigheden die je moet verbeteren om echt te kunnen shinen? 
  • Laat je je tegenhouden door wat anderen zeggen of vinden? 
  • Weet je echt wat jouw drive is? 
  • Hoe effectief communiceer jij met anderen en krijg je daarmee gedaan wat je wilt? 

Zoals je ziet zijn al deze vragen, die aan bod komen in business coaching, ook toepasbaar op jou als persoon. Ook buiten je bedrijf is het belangrijk om je met dit soort dingen bezig te houden – je zal er op alle vlakken in je leven profijt van hebben. Dit is waarom business coaching en persoonlijke groei hand in hand gaan. Voor het laten groeien van je business is het laten groeien van je persoonlijk leiderschap van essentieel belang.

Tijdens het GROW traject tillen we jou als ondernemer naar een volgend niveau.

Een investering voor het leven 

Aan het werk gaan met business coaching betekent: eens goed nadenken over wat nou precies jouw doelen zijn. Samen met je coach brainstorm je over de ideale toekomst voor je bedrijf, en hoe je hier komt. Dit wordt een actieplan met duidelijke stappen die je kunt maken. Je coach ondersteunt je hierbij, zodat je je ook echt aan je eigen plan houdt. 

Soms is dat spannend, en moet je stappen maken die nooit voor mogelijk had gehouden. Soms betekent dat dat je moet werken aan je eigen vaardigheden. Gelukkig heb je dan altijd je coach, waarmee je regelmatig contactmomenten hebt om te bespreken hoe het gaat. Je doorbreekt je oude patronen, stapt uit je comfortzone en maakt van jouw onderneming een droombedrijf! Dat zorgt ook voor persoonlijke groei. Je krijgt namelijk het vertrouwen dat het maken van deze stappen je iets goeds zal brengen. En dat is iets waar je je hele leven profijt van zal hebben. 

Kies voor persoonlijke groei met Steffy 

Business coach Steffy werkt met drie pijlers: 

  • Dromen 
  • Durven 
  • Doen 

Het begint met dromen. Waar wil je heen? Wat wil je bereiken? Hoe ziet de hoogst haalbare toekomst eruit voor jouw onderneming? 

Daarna stimuleert ze je om te durven. Kan er nog een schepje bovenop? Waar kan het grootser, ambitieuzer? Wat als je wildste dromen nog maar het begin zijn? 

Dan wordt het tijd om te doen. Hoe kom je daar, welke stappen moet je daarvoor nemen, welke barrières moeten daarvoor uit de weg geruimd worden en hoe doe je dat? Samen maken jullie een plan en plannen contactmomenten in, om te zorgen dat je ook echt in actie komt. 

Lees meer over mijn strategie als Business Coach.

Ga jij voor zakelijke én persoonlijke groei? 

Plan dan een gesprek in met Steffy. In het eerste gesprek maken jullie kennis en bepalen jullie samen wat voor soort coaching voor jou het beste geschikt is. Wat je ook kiest, je bent gegarandeerd van persoonlijke begeleiding door een ervaringsdeskundige business coach met een unieke kijk op het vak. Ben jij klaar voor de volgende stap?