10 april 2018

Mijn strategie

Dromen. Durven. Doen.

Dat is mijn visie op het bouwen van een succesvolle onderneming.

Dromen

Eerst gaan we jouw dromen in kaart brengen, en het liefst nog een beetje groter maken. Daarom beginnen we met een intensieve brainstorm sessie, waarin we heel diep in jouw business duiken en kijken welke (groei)mogelijkheden er allemaal zijn. Ervaring leert dat er veel meer kansen zijn dan je op het eerste gezicht zelf had bedacht!

  • Out of the box
  • Groots
  • Zinvol

Dit zijn de drie termen die ik belangrijk vind bij het bedenken van deze mooie plannen.

Durven

Daarna gaan we je de juiste tools en kennis geven om te durven beginnen aan het waarmaken van die dromen. Vaak zijn er allerlei onbewuste blokkades die je tegenhouden om aan je dromen te durven beginnen. Kan ik dit wel? Wat gebeurt er als mijn bedrijf echt zo groot wordt? Houd ik wel het overzicht en de controle? Vinden mensen me nog wel aardig als ik zo succesvol word? Waar heb ik dit aan verdiend? Gaan mijn team/werknemers/vrienden/familie/opdrachtgevers hier wel achter staan? Heb ik wel de kennis om dit waar te maken of moet ik eerst een opleiding volgen? Samen gaan we deze belemmerende gedachten doorbreken en op zoek naar de kennis en tools die jij écht nodig hebt om gewoon te doen.

Doen

Tot slot, om te zorgen dat je daadwerkelijk gaat én blijft doen, hebben we regelmatig contact en maken we duidelijke afspraken. Zo ‘vergeet’ je niet opeens om te blijven bouwen aan jouw dromen en val je niet weer terug in ‘bezig blijven’ in plaats van echt creëren, of het louter oppas spelen voor je personeel. Tijdens het doen zul je obstakels tegenkomen en moet je soms echt uit je comfortzone getrokken worden. Daar ben ik voor. Zo sta je er nooit alleen voor. Want samen bereiken we véél meer, dan je alleen kunt. Daarnaast gaat het nog eens veel sneller, en, niet onbelangrijk: is het veel leuker!

Voor wie

Ik help alleen ambitieuze ondernemers, met goede ideeën en commitment om in zichzelf te investeren? Ben jij zo’n ondernemer? Dan help ik je graag om om jou business nog succesvoller te maken! Ik werk met verschillende pakketten, om het zo transparant en overzichtelijk mogelijk te maken. Zo weet je van te voren al wat je kwijt bent en welke resultaten je daarvoor terugkrijgt.