10 april 2018

START

Ben jij net begonnen of sta je op het punt te beginnen met een eigen bedrijf? Gefeliciteerd! Je kunt nu alles zelf gaan uitvogelen, met het risico veel tijd te verliezen door verkeerde keuzes of een gebrek aan kennis. Kostbare tijd, die je veel beter in datgene kunt investeren waarin jij zo goed bent! Om startende, ambitieuze ondernemers te helpen met een vliegende start, is het START traject een uitkomst.

Tijdens 100 dagen help ik je op weg naar een succesvolle business. We gaan op zoek naar jouw dromen, je krijgt de tools om te durven beginnen aan deze dromen, en we zorgen dat je daadwerkelijk blijft doen. De kernwoorden van dit traject zijn: out of the box, doelmatig, durf te dromen, actie en fun. Want ondernemen is echt ontzettend leuk, als je er niet helemaal alleen voor staat. 

Dit traject is voor jou als je 

 • De ambitie hebt om echt te gaan knallen in je business 
 • Daarvoor niet harder of meer wilt gaan werken 
 • Soms je focus verliest of niet weet waar je moet beginnen 
 • Weet dat jij en je bedrijf een enorme potentie heeft 
 • Daar samen met iemand die dit ook heeft meegemaakt aan wilt werken 
 • Open staat om je dromen écht waar te gaan durven maken 

Hoe zou het zijn om…

Knallend van start te gaan? Om alles te leren van een succesvolle ondernemer? Om niets steeds te twijfelen aan de keuzes die je maakt, maar om vol achter je strategie te staan, omdat je weet dat deze werkt?

Hoe zou je het vinden om de tools en kennis te krijgen voor het starten van een bedrijf, die van jou een succesvolle ondernemer gaan maken? Je hoeft niet alles alleen te doen, ik ben er om je te helpen bij die eerste spannend, toffe, maar oh zo belangrijke stappen in het ondernemerschap!

Waarom dit traject? 

Je kunt alles alleen uitvogelen. Tientallen webinars volgen, ondernemersboeken lezen, vallen en opstaan, leren van je fouten. Daar is niets mis mee, en misschien kom je er zo ook. Maar met de juiste begeleiding kom je er sneller, wordt de onzekere periode veel leuker, en heeft je business een grote kans van slagen. Je kunt van mijn ervaring als succesvol ondernemer leren, we kunnen samen overleggen zodat zaken die onmogelijk leken opeens kansen worden en ik sta klaar om je focus te vergroten. Kortom: ik zorg dat je doet wat je moet doen, op de meest effectieve manier, zodat jij zo snel mogelijk bij jouw doel, jouw droom komt. 

Alles op een rijtje

 • 100 dagen
 • Kick off met intensieve Brainstorm Boost sessie 
 • Wekelijkse monitoring van je acties en doelen 
 • Workbooks en online lessen 
 • Tools en kennis om van een startend ondernemer een succesvol ondernemer te worden
 • Speciaal voor ondernemers: 
  • Met een flinke dosis ambitie, ook al sta je nu nog aan de start van je onderneming 
  • Die goed zijn in wat ze doen, maar een betere ondernemer willen worden 
  • Die bereid zijn tijd en geld in hun bedrijf en (persoonlijke) ontwikkeling te investeren 

Investering

€ 1.750 ex btw

Waarom met mij als business coach werken? 

Ik coach niet alleen mensen een succesvol ondernemer te worden; ik ben er zelf ook één. Ik heb dus zelf ervaren hoe je als startend ondernemer begint en weet nog heel goed waar ik toen zelf behoefte aan had. En nog beter weet ik hoe je dat startende ondernemerschap kunt transformeren tot succesvol ondernemerschap. De meeste coaches zijn zelf niet begonnen als ondernemer maar richten zich meer op het coachen, terwijl ik juist eerst ondernemer was en daaruit ondervond hoe geweldig ik het vond om andere mensen daarbij te helpen.

Wil je samen aan de slag? Mail me dan of bel me op 020-308 18 68. Dan gaan we kijken hoe ik jou kan helpen een succesvolle business te lanceren!

Ervaring: Gisela Wiesenekker van De Wevershoek

Gisela Wiesenekker“Ik vond het erg plezierig om met iemand te kunnen sparren over mijn ideeën. Vooral het dilemma waarin ik zat – moest ik gaan investeren in producten of marketing? Daarnaast heeft het mij een  enorme boost gegeven dat iemand anders ook in mijn concept gelooft! En dat de problemen die ik tegenkom dus heel normaal zijn voor startende ondernemers, en dus niets zeggen over of het gaat slagen of floppen. Ik denk dat jouw grote kracht ligt in het feit dat je al op jonge leeftijd zoveel bereikt hebt en mensen daardoor vanuit eigen ervaring kunt adviseren. Niet alleen geleerd uit een boekje.”

Lees meer testimonials.